Ons verhaal

Curo Advies is onderdeel van het moederbedrijf Curo Advies Groep. Bij Curo Advies Groep geloven wij erin dat er voor iedereen financiële begeleiding is op maat. Bij Curo Advies houdt dat in dat dat wij door middel van een persoonlijk financieel assistent u doorlopende financieel advies en bemiddeling bieden om voortdurend uw situatie compleet te houden.

Curo Advies

Curo komt van het Latijnse woord ‘Cur’ wat zorgen betekent. Curo betekent letterlijk ‘ik zorg voor jou’. Dit is hoe Curo Advies Groep in 2002 is ontstaan. Het willen zorgen voor financiële rust en zekerheid. Dit jaar viert de organisatie haar 20-jarig bestaan. In deze 20 jaar is het bedrijf gegroeid tot een volwassen bedrijf die persoonlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In dit jubileumjaar kijken we dan ook naar de toekomst. Een toekomst waarin wij erin geloven dat voor iedere type klant passend financieel advies en bemiddeling is.

Bij Curo Advies betekent dit dat wij verder gaan dan alleen en hypotheek-, schadeverzekering-, of kredietaanvraag. Wij weten namelijk dat de financiële situatie voortdurend kan veranderen. Doordat u in een andere levensfase terecht komt, of omdat uw persoonlijk situatie veranderd. Bent u bijvoorbeeld in verwachting, gaat u trouwen en groter wonen? Of bent u juist weer toe aan een kleinere woning, gaat u met pensioen of verliest u een dierbare? Bij Curo Advies staat uw persoonlijke financieel assistent voor u klaar om deze financiële vraagstukken op te pakken.

Het team

Roland Schoppema

Adviseur / Directeur

Jenna Strik

Medewerker FrontOffice

Giana van Dam

Bemiddelaar Hypotheken

Roanna Vos

Office Manager / Financiële administratie / Systeembeheer

Onze expertises

Persoonlijke
aandacht

Korting op producten
en diensten

Landelijk financieel
netwerk

Ervaring meerdere
expertises

Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Curo Advies nodigt u uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw financiële situatie en uw wensen en behoeften. We bekijken wat Curo Advies en een persoonlijk financieel assistent voor u kan betekenen. U kunt op basis van dit gesprek vervolgens de keus maken of u Curo Advies goed bij u vindt passen.