Onze expertises

Doorlopend persoonlijke aandacht voor uw financiële situatie

Bij Curo Advies biedt uw persoonlijk financieel assistent doorlopend persoonlijke aandacht om uw financiële situatie compleet te maken en compleet te houden.

Korting op verschillende producten en diensten

Voor de doorlopende persoonlijke aandacht van uw persoonlijk financieel assistent sluit u een abonnement af. Met dit abonnement ontvangt u korting op verschillende producten en diensten van Curo Advies.

Landelijk netwerk financiële organisaties

Curo Advies werkt samen met verschillende financiële organisaties. Op deze manier vindt u bij ons de beste geldverstrekker, vermogensbeheerders, verzekeraars en meer.

Ervaring meerdere expertises

Met onze adviseurs, bemiddelaars en specialisten biedt Curo Advies ervaren medewerkers vanuit verschillende expertises. Op deze manier kunnen wij uw financiële situatie compleet maken.

Persoonlijk advies en bemiddeling

Bij Curo Advies zien wij u als persoon en niet als nummer. Wij willen u en uw situatie echt leren kennen en werk op maat leveren. Bij Curo Advies staat u er niet alleen voor.

Curo Advies

Bij Curo Advies bent u ervan verzekerd dat u advies en bemiddeling krijgt van specialisten die jarenlang ervaring hebben opgedaan binnen de verschillende expertises. De relatie tussen Curo Advies en u als klant is gebaseerd op vertrouwen. Daarom zijn wij lid van DSI (DSI: Deskundigheid, Screening en Integriteit). U bent er dus zeker van dat wij deskundig zijn, dat wij gecontroleerd worden en dat wij integriteit hoog in ons vaandel hebben staan.